• Mini's - CMV

  • Alle kinderen van 6 tot 12 jaar vallen onder de sectie Mini’s. Volleybal is een leuke teamsport maar ook een technische ingewikkelde sport waarbij veel bewegingen en vaardigheden nodig zijn. Bovendien is het teamsport bij uitstek. Zonder samen te werken lukt het niet om tot een rally te komen. Communicatie en samenwerking zijn nodig om te kunnen scoren. Speciaal voor het aanleren van de juiste technieken heeft de Nevobo een op maat gemaakt trainingsprogramma gemaakt namelijk CMV - Cool Moves Volleybal.

    Cool Moves Volleybal kent 6 verschillende spelniveaus, zo kunnen ook de jongsten kinderen  stapje voor stapje het spel leren. Alle kinderen beginnen op een niveau dat ze aankunnen en bij de leeftijd past. Er worden verschillende teams samengesteld; jongens, meisjes en mixteams. Zo is er voor iedereen een team dat bij ze past.

    Het CMV volleybal wordt in ons rayon gespeeld in de vorm van 8 toernooitjes per seizoen. Ongeveer 1x per maand speel je in Almere of Weesp een toernooi van 4 competitiewedstrijden met 2 sets van ongeveer 10 minuten.

    Wij kunnen ons voorstellen dat je deze sport graag een keer wil uitproberen. Dat kan! Stuur een mail naar mini@allvo.eu.