• Ledenadministratie

 • Volleyballen bij VC Allvo
  Lijkt volleybal je een leuke sport dan kan je geheel vrijblijvend 2x meetrainen. Meldt je hiervoor aan bij de betreffende commissie en je ontvangt de informatie voor de proeftrainingen.


  Aanmelden
  Ben je na de proeftrainingen helemaal enthousiast geworden over het volleyballen en onze vereniging dan kan je je aanmelden door middel van het invullen van het inschrijfformulier. Naast het invullen van het inschrijfformulier stuur je ook een digitale pasfoto naar ledenadministratie@allvo.eu, deze is nodig voor je spelerskaart. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving en hierna ben je speelgerechtigd voor VC Allvo. In de contributietabel vind je de kosten van het lidmaatschap.


  Afmelden
  Het kan natuurlijk voorkomen dat je helaas besluit te stoppen met volleyballen. Afmelden kan tot 1 december voor de 2e seizoenshelft of tot 1 juni indien je in het nieuwe seizoen niet meer wil volleyballen. Mocht er zich een specifieke situatie voordoen voor tussentijdse opzegging neem dan contact op met het bestuur.
  Afmelden kan alleen via een schriftelijke bevestiging naar ledenadministratie@allvo.eu. Uitschrijving vindt pas plaats als aan alle betalingsverplichtingen is voldaan.