• Informatie mini toernooi 11 februari

    Hierbij het nieuwe speelschema voor a.s. zaterdag 11 februari in sporthal Stedenwijk in Almere Stad. Zorg wederom dat je op tijd aanwezig bent. Tussen de wedstrijden door mogen de kids niet meer in de zaal spelen/aanwezig zijn. Graag bij de ouders op de tribune of in de kleedkamers en gangen van de sporthal. Afzeggen voor het toernooi graag voor donderdag 9 februari!

    Zaterdag hebben we voor de laatste keer twee overvolle teams, we hopen dat we bij het volgende toernooi (18 maart) iedereen in een team van maximaal 6 spelers kunnen plaatsen. Dit hangt echter af van het aantal beschikbare spelers. Wij vragen dus iedereen om alvast te kijken of ze aanwezig zijn en zo niet, dit dan te melden bij Marjo.

    Teamindeling 11 februari
    Speelschema 11 februari