• Informatie mini toernooi 17 december

    Op 17 december wordt er weer een mini toernooi gespeeld, deze keer in sporthal Stedenwijk in Almere.

    In verband met het grote aantal afzeggingen bij voorgaande toernooien, bestaan sommige teams uit te veel kinderen. In het geval van VC Allvo 1 en 2, wordt er nog gekeken naar de exacte teamindeling. Beide teams spelen in hetzelfde tijdblok. Mochten er bij VC Allvo 7 ook afzeggingen zijn dan vragen wij vriendelijk aan de andere teams om deze mini-mini's te helpen en daar, in overleg, extra in te vallen zodat ook deze stoere mini meiden een toernooi hebben!
    Alle kinderen zijn tijdens het afgelopen sinterklaasfeest voorzien van een scheidsrechtersfluitje. Deze is speciaal voor de ouders die de teams van hun kinderen zullen begeleiden en zo af en toe ook een wedstrijd moeten fluiten. Die Sint denkt ook overal aan! Heel veel plezier zaterdag 17 december!

    Teamindeling 17 december
    Speelschema 17 december